Més informació i inscripció: → INSCRIPCIÓ ENTREVISTA MANGO

Lliçà d’Amunt

Mango busca ampliar els equips de logística de Lliçà d’Amunt, en diferents torns i diferents seccions. L’incorporació pot ser tant de forma inmediata com de cara a l’estiu, en funció de la teva disponibilitat.
Participa en aquest procés per accedir tant a les ofertes de MANGO com aquelles ofertes que et puguin interessar disponibles en la nostra web.
Funcions: 
Preparació de comandes, encaixat de peces de roba, inducció de comandes en cinta, codificació amb pistola de radiofreqüència. Codificació, classificació i gestió de l’estoc. Càrrega i descàrrega de producte, paletització i separació per referències, entre altres.
 
S’ofereix:
Formar part d’una empresa multinacional en plena expansió.
Incorporació immediata.
Contracte temporal amb possibilitat de renovació.
Possibilitat de jornada completa: Horari intensiu en torns rotatius de matí, tarda i nit (rotació cada tres setmanes), o jornada parcial de 16h setmanals en caps de setmana i festius.
Salari brut anual 40 hores:18485,03 € bruts anuals repartits en 14 pagues, més plus de nocturnitat.

Més informació i inscripció: → OFERTA 4403

Bigues i Riells del Fai

Tasques  Persona per a forn artesanal de totxos. Passarà per un procés d’aprenentatge, ajudant a l’oficial en tasques de paletització, preparació del material, etc.

Capacitats requerides Valorable experiència en un lloc similar.

S’ofereix Horari en jornada completa (flexible): de 8h a 13h i de 14h a 17h (o de 15h a 18h) Contracte indefinit. Salari net mensual inicial: 1.300 euros (aprox) per 12 pagues.

Més informació i inscripció: → OFERTA 4303

Santa Eulàlia de Ronçana

Tasques específiques Soldadura, tallar amb mola, fabricació de portes, baranes, escales, etc.

Capacitats requerides Experiència en un lloc similar.

S’ofereix Contracte indefinit Jornada completa, de 8 a 13h i de 15 a 18h30 de dilluns a dijous, divendres de 8 a 14h. Salari segons experiència aportada.

Més informació i inscripció: → OFERTA 4203

Ubicació Lliçà d’Amunt

Tasques Operaris/es de planta, tasques de càrrega i descàrrega de bobines, ubicació del producte, etc.

Capacitats requerides Molt valorable experiència en un lloc similar.

S’ofereix Incorporació immediata, contracte estable (inicial 6 mesos+indefinit). Jornada intensiva de dilluns a divendres, en torns rotatius de 6 a 14h, de 14 a 22h i de 22 a 6h, canvi de torn setmanals. Salari brut anual 16.400 euros

Més informació i inscripció: → OFERTA 3903

Ubicació Lliçà de Vall

Tasques Peó de la construcció

Capacitats requerides  Salari segons conveni Coneixements d’ajudant de paleta.

S’ofereix Incorporació immediata. Contracte inicial temporal, amb possibilitat de renovació a indefinit. Jornada completa, horari de 8h a 18h de dll a dv.

Més informació i inscripció: → OFERTA 3703

Ubicació Lliçà de Vall i rodalies

Tasques específiques Neteja d’espais en domicilis i comunitats

Capacitats requerides Imprescindible carnet de conduir i vehicle Imprescindible experiència en un lloc similar, i aportar referències

S’ofereix S’ofereix incorporació immediata, contracte indefinit, jornada parcial de 20h setmanals, salari 686 euros bruts mensuals. Possibilitat d’ampliar a 30 hores setmanals. Lloc de treball: Lliçà de Vall i rodalies.

Més informació i inscripció: → OFERTA 3603

Lliçà de Vall

Tasques Operari/a de premses per realitzar tasques d’alimentació de la màquina i manipular peces de ferro.

Capacitats  Preferiblement amb formació o experiència en el sector metall

S’ofereix Contracte inicial de substitució, durada aproximada d’un mes, amb possibilitat de continuïtat. Horari: de dilluns a dijous de 13:45 a 22:00, divendres de 12:45 a 20:00 Salari segons conveni.

Més informació i inscripció: → OFERTA 3403

Bigues i Riells del Fai

Tasques específiques Treballador/a qualificat en màquines de laser tubo, laser xapa i curvadora.

Capacitats requerides Formacio en cicle mitjà. experiència treballant amb aquest tipus de maquinaria.

S’ofereix: Contracte inicial temporal, amb possibilitat de indefinits. Incorporació immediata. Horari rotatiu de 6 a 14h o de 14 a 22h Salari 1.650 euros bruts mensual.

Més informació i inscripció: → OFERTA 3303

Pineda de Mar-Santa Eulàlia de Ronçana

Tasques Persona per produccio i logística, en empresa d’alimentació ecològica sense gluten. Realitzarà funcions de recepció i emmagatzematge de productes, aprovisionament de matèries primeres per l’elaboració de productes, envasat i etiquetatge de productes, reposició de productes, preparació i expedició de comandes, control d’estoc. L’empresa s’ubicarà en pocs mesos a Santa Eulàlia de Ronçana. Possibilitat de transport fins Pineda.

Capacitats Persona treballadora, curosa, ordenada i responsable, amb iniciativa, ganes d’aprendre i assumir reponsabilitats, capacitat de treball en equip. Es valorarà experiència en produccio i logística. Experiència en el sector de l’alimentació i manipulació d’aliments. 40 hores setmanals, repartides de dilluns a dissabte en torn de tarde, de 12h30 a 19h30. Contracte estable.

Més informació i inscripció: → OFERTA 3203

Santa Eulàlia de Ronçana

Santa Eulàlia de Ronçana

Tasques específiques Auxiliar de laboratori, qualitat, documentació tècnic, registres, etc.

Capacitats requerides Formació i/o coneixements en laboratori, anàlisi, qualitat, o similar.

S’ofereix: Contracte indenit Jornada completa intensiva de matins, horari flexible. Possiblitat de realitzar jornada parcial. Salari brut mensual inicial: 1.500 euros aprox.

Més informació i inscripció: → OFERTA 3003

Lliçà d’Amunt

Tasques específiques Servei de neteja domèstica i planxa.

Capacitats requerides Experiència mínima de 2 anys en un lloc similar. Dispossar de cotxe per arribar al domicili Imprescindible aportar referències

S’ofereix Contracte estable Horari: 4 hores al matí dll, dx i dv. Salari 372 euros bruts mensuals

Més informació i inscripció: → OFERTA 2903

Bigues i Riells del Fai

Tasques específiques Oficial primera de perruquería. Metxes, recollits, Tall en home i dona, rentar, tenyir i ondular els cabells.Aplicar tractaments al cuir cabellut. Assessorar sobre cura dels cabells, productes de bellesa i estils de pentinat.

Capacitats requerides Imprescindible experiència en un lloc similar.

S’ofereix Incorporació immedata Contracte indefinit Jornada parcial tardes Horari de 15 a 19h de dilluns a divendres, dissabte de 8h a 14h. Salari entre 600-800 euros nets per 14 pagues.

Més informació i inscripció: → OFERTA 2803

L’Ametlla del Vallès

Tasques específiques Servei tècnic, diagnosi i reparació de tota classe de maquinària agrícola, jardineria professional i motos OEM. Ajustar, instal·lar, revisar, condicionar i reparar motors i màquines agrícoles i industrials.Revisar i provar maquinària i equips mecànics nous, agrícoles i industrials, per comprovar que compleixen les normes i prescripcions.Desmuntar maquinària i equips, agrícoles i industrials, per retirar peces o fer reparacions.

Capacitats requerides CFGM o CFGS en automoció o similar. Experiència mínima d’un any en un lloc similar. Es valorarà coneixements en electricitat i hidràulica.

S’Ofereix: Incorporació immediata, contracte indefinit, horari de 8h30 a 13h30 i de 15h a 18h30 de dilluns a divendres. Salari a convenir segons experiència.

Més informació i inscripció: → OFERTA 2703

Lliçà de Vall

Tasques específiquesControl d’entrades i sortides de les instal·lacions, tasques de comprobació de visitants, comprobació i supervisió de les instal·lacions, llums, portes, ascensors, control de trànsit de zones reservades, etc.

Capacitats requerides Nivell mínim d’ESO.

S’Ofereix Incorporació immediata. Durada fins a finals d’abril. Temps parcial de 80 hores mensuals, horari de 14h a 19h30 de dilluns a divendres. Salari brut mensual 614 euros.

Més informació i inscripció: → OFERTA 2303

Caldes de Montbui

Tasques Administrativa comptable-fiscal. Comptabilització factures emeses i rebudes de varies empreses. Conciliacions bancàries. Confecció d’impostos tals com iva, 347, 115, 200. Planificar i implantar polítiques i sistemes pressupostaris, de control de comptes i similars, i assessorar sobre aquests temes.Preparar i certificar estats financers per presentar-los a la direcció, els accionistes i els organismes públics o d’altres tipus.Preparar declaracions tributàries, assessorar sobre problemes fiscals i presentar al·legacions o reclamacions davant la Hisenda pública.

Capacitats requerides Imprescindible experiència demostrable en gestió comptable i confecció dels impostos propis derivats de la comptabilitat. Valorable formació CFGS Administració, ADE, Econòmiques, similar (no imprescindible)

S’ofereix: Contracte indefinit Incorporació: abril-maig. Jornada parcial de 5h diàries, horari flexible. Salari per jornada parcial: 13.125 euros bruts anuals.

Més informació i inscripció: → OFERTA 2203

Lliçà d’Amunt

Tasques Encaixat, paletitzat de peces de plàstic, tasques de manipulació en general.

Capacitats   Es valorarà experiència en tasques de manipulació

S’ofereix Incorporació immediata, contracte inicial temporal amb opció a indefinit. Horari de MATI: De 6h a 14h, de TARDA: de 14h a 22h de dll a dv o 5È torn: caps de setmana de 6 a 18h, més dos dies entre setmana (dilluns i dimarts), de 14h a 22h Salari brut mensual: 1.200 euros

Més informació i inscripció: → OFERTA 1903

Lliçà d’Amunt

Tasques Experiència en tasques de l’àrea laboral i comptable, com gestió de nòmines, presentació d’impostos, tramitació de parts de baixa i accidents, comptabilitat, conciliació bancària, facturació, preparació d’informació per tancamanets mensuals i anuals, etc.

Capacitats Responsable, organitzada. Contracte indefinit, jornada parcial de 9h a 13h de dilluns a divendres. Salari segons conveni.

Més informació i inscripció: → OFERTA 1803

Ametlla del Vallès

Tasques Peó de taller de construccions metàl·liques. La persona seleccionada s¿incorporarà en una empresa dedicada al desenvolupament i fabricació d¿estructures, planxisteria industrial i construcció de peces metàl·liques, i aprendrà la feina del treball en taller

Capacitats requerides Es valorarà molt positivament formació en el sector metall, ganes d’aprendre i bona actitud.

S’ofereix contracte inicial temporal de 6 mesos, renovable, jornada completa, horari de 8h a 14h i de 15h a 17h de dilluns a divendres. Salari segons conveni.

Més informació i inscripció: → OFERTA 1703

Bigues i Riells del Fai

Tasques Monitor/a de Lleure per dinamitzar activitats de lleure en casa de col·lonies, festes infantils, esdeveniments, etc.

S’ofereix Jornada completa Salari segons conveni Incorporació immediata Es valorarà experiència en un lloc similar. Permís de conduir. Contracte inicial de 3 mesos, renovable.

Més informació i inscripció: → OFERTA 1603

Lliçà de Vall

Tasques específiques Professionl amb experiència o jove interessat en aprendre l’ofici.  Les seves funcions seran: Mecanitzat per arrencada de ferritja. Regular la màquina, vigilar la realització de les peces de forma automàtica, d’acord amb el programa preestablert, introduir les dades de mecanització en el control numèric.

Capacitats requerides Valorable coneixements de Torn / fresa CNC. Contracte indefinit Salari segons conveni: 1.500 euros aprox. x 12 pagues Jornada intensiva en de matí o tarda.

Més informació i inscripció: → OFERTA 1303

Santa Eulàlia de Ronçana

Tasques: Ajudant de instal·lador de lampisteria. Suport a l’oficial realitzant tasques relacionades amb l’ofici.

Capacitats requerides Motivació cap a l’aprenentatge de l’ofici. Disponibilitat horària. Contracte indefinit Horari: De 8h a 17h Salari net mensual 900-1.000 euros aprox.

Més informació i inscripció: → OFERTA 1203

Lliçà de Vall

Tasques Bogaderia i neteja. Classificar la roba per netejar-la segons el tipus, color, teixit i tractament de neteja que precisin.Col·locar la roba classificada en recipients i en cintes transportadores per traslladar-la a les zones de reparació i neteja.Inspeccionar i netejar taques de peces de vestir, posar botons i efectuar retocs menors.Carregar i descarregar rentadores, assecadores i extractores.Afegir agents de neteja i midons a les peces de vestir.

Capacitats requerides Molt valorable experiència en un lloc similar.

S’ofereix Jornada parcial de 24h setmanals, de 9h a 13h de dimarts a diumenge (horari flexible)

Empreses amb les que col·laborem: