Inscripció: → INSCRIPCIÓ SPEED DATING

Benvingut/da a les jornades d’Speed Dating!

QUÈ ÉS?
Presentar-te en dos minuts a les empreses de la zona perquè et contractin (entrevistes ràpides). En poc temps pots conèixer vàries empreses.

QUÈ HAS DE FER?
Preparar bé la teva presentació. Que sigui atractiva, eficaç i completa.

COM?

Participant en el taller “Elevator pitch” per preparar la teva presentació que farem el dia anterior a l’Speed Dating i que és obligatori per poder tenir plaça.

SPEED DATING Talent Jove – joves entre 16 i 29 anys
Dia: 26 de juny de 2024
Hora: 10h a 12:30h
Lloc: Centre cívic La fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana
Preparació de la presentació: 25 de juny a les 10h a la Fàbrica (Sta Eulàlia de Ronçana)

Inscripció: → PROGRAMA DE PRÀCTIQUES

Moltes empreses del nostre territori estan interessades en acollir estudiants en pràctiques. Si estàs estudiant i has de fer pràctiques a una empresa, omple el formulari i et contactarem.
El Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes et vol ajudar a trobar una empresa del nostre territori on fer unes pràctiques de proximitat.

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

LocalitzacióSanta Eulàlia de Ronçana

Ocupació2312 – Tècnics educadors d’educació especial

Tasques específiquesCura de persones amb discapacitat, el.laboració i realització d’activitats, assistència a pisos amb suport.

Capacitats requeridesFormació: Grau mig en atenció a la discapacitat, integrador social, o equivalents. Incorporació principis de juliol, fins novembre (contracte de substitució) Experiència prévia en un lloc similar Jornada intensiva en torns de dia o torns de nit. Salari segons conveni

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

Localització Lliçà de Vall i rodalies

Des del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes estem gestionant una nova oferta de feina de Personal de neteja, per Lliçà de Vall i rodalies.

Funcions: neteja de terres, mobles, escombrar, fregar, treure la pols, reposició de materials, etc.

S’ofereix contracte temporal de substitució (durada mínima de 5 mesos)

Horaris: de 6h a 14h-de 14 a 22h o de 22h a 6 del matí

Salari brut  mensual: entre 1.400 euros a 1.600 euros

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

LocalitzacióSanta Eulàlia de Ronçana

Tasques específiquesNeteja de les instal·lacions d’una empresa (despatxos, lavabos, etc)

Capacitats requeridesExperiència en un lloc similar. Horari de dll a dj de 7 a 10h, dm i dv de 11h a 13h (total 16:15 hores setmanals)

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

Tasques específiquesPer treballar de forma puntual a la zona VIP del Circuit de Catalunya de Montmeló, es selecciona personal de neteja. Tasques: neteja de final d’obra, d’instal·lacions, passadís, lavabos, etc.

Capacitats requeridesDades de feina: 20, 21, 22 y 23, en torns de 12 hores (de 6h a 18h, i de 18h a 6h, segons disponibilitat) Salari a concretar a l’entrevista. Experiència valorable, no imprescindible

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

LocalitzacióLliçà de Vall

Tasques específiquesImportant empresa del sector assegurances selecciona un/a aux.administratiu/va comercial, per donar suport en l’atenció als clients i en l’actualització de la base de dades. Durà a terme tasques d’atenció telefònica, presencial i per correu electrònic, contacte amb el client per actualitzar les dades, així com altres tasques de suport.

Capacitats requeridesPersona que vulgui iniciar-se en aquest àmbit, amb dots comercials. Disponibilitat per treballar als matins, de 9h a 13h No es requereix experiència prèvia Contracte inicial temporal, entre 3-6 mesos.

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

LocalitzacióLliçà de Vall

Ocupació9210 – Personal de neteja d’oficines, hotels i altres establiments similars

Tasques específiquesExecutar les tasques de neteja de les instal·lacions o zones assignades com zones comunes, menjadors, lavabos, vestuaris, oficines, escales, garita de seguretat, portería, mobilari, material de laboratori, sales de producció, recollida de cartons i residus, tramitar gestió documental. Observar les mesures de prevenció i ús d’EPIS necessaris en l’execució de les tasques Indispensable vehicle propi per accedir als centres de treball (Lliçà de Vall i Martorelles)

Capacitats requeridesDisponibilitat per treballar en horari de matins (6h a 14h) i de nit (22h a 6h) Contracte indefinit Salari brut mes aproximat: 1.200 euros x 14 pagues

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

Localització Lliçà de Vall

Tasques específiques Feines específiques de manyà, donar suport als instal·ladors de tancaments metàl·lics.

Capacitats requeridesPersona que tingui ganes d’aprendre i formar-se en l’ofici. Valorable experiència i/o formació prèvia. Incorporació immediata Contracte inicial temporal, renovable (lloc estable) Jornada completa Horari de 7h a 13h30 i de 15 a 17h (30 minuts per esmorçar)

Tasques desenvoluparLlegir i interpretar els dibuixos de taller i especificacions d’eines, matrius, prototips o models.Visualitzar i calcular les dimensions, grandàries, formes i toleràncies dels muntatges basant-se en les especificacions.Col·locar, subjectar i mesurar els trossos de metall per disposar el mecanitzat.Ajustar, manejar i mantenir màquines eina convencionals o de control numèric per tallar, tornejar, aplanar, trepar, perforar, polir o donar forma de qualsevol altra manera a les peces de treball a fi d’aconseguir les dimensions i l’acabat establerts.Fabricar, ajustar, muntar, reparar i instal·lar panys i peces de panys.

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

LocalitzacióLliçà de Vall

Tasques específiquesRealització de pressupostos, gestió de comandes com enviaments, seguiment i control d’albarans, atenció telefònica, gestió documental.

Capacitats requeridesValorable experiència en un lloc similar Formació en CFGS Administració i finances o similar. Incorporació immediata Contracte inicial de 6 mesos, renovable Jornada parcial de 8 a 13h de dll a divendrs Salari brut mensual: 1.390 euros

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

LocalitzacióAmetlla del Vallès

Tasques específiquesPreparació de tapes, entrepans, etc.

Capacitats requeridesIncorporació immediata Contracte fixe discontinu (lloc estable) Horari: de 7h a 15h o de 14h30 a 22h30 segons necessitats de l’empresa.

Tasques desenvoluparNetejar les cuines, zones de preparació d’aliments i zones de serveis.Ajudar els cuiners i xefs a preparar els aliments rentant, pelant, picant, tallant, mesurant i mesclant els ingredients.Muntar plats per servir-los.Desembalar, comprovar, traslladar, pesar i guardar els subministraments en frigorífics, armaris de rebost i altres zones d’emmagatzematge.Rentar els plats i els estris de cuina i posar-los a part .Preparar, cuinar, torrar i escalfar aliments senzills.

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

LocalitzacióAmetlla del Vallès

Tasques específiquesAtenció al client, servir comandes, preparar i servir begudes, plats etc. Neteja i organització de l’espai.

Capacitats requeridesImprescindible experiència en un lloc similar Horari: de 7h a 15h o de 14h30 a 22h30 Salari brut mensual 1700 euros Contracte fixe discontinu Incorporació immediata

Tasques desenvoluparParar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria.Rebre els clients i presentar-los els menús i les cartes de begudes.Aconsellar-los en l’elecció dels menús i de les begudes.Anotar les comandes d’aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra.Servir aliments i begudes als clients en les taules.Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina.Presentar les factures, cobrar el preu i manejar terminals de punt de venda i caixes registradores, i quadrar l’efectiu.Preparar i servir begudes alcohòliques i no alcohòliques a la barra.Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés.Manejar els barrils de cervesa i connectar-los conductes de sortida.Ajudar a mantenir la barra degudament ordenada i disposar les ampolles, gots i copes.Comprovar els documents d’identitat dels clients per verificar que tenen l’edat per servir-los begudes alcohòliques.Adoptar mesures per limitar els problemes derivats dels excessos de beguda, com ara persuadir els clients perquè deixin de beure, denegar-los el servei o disposar el seu trasllat.Barrejar els ingredients per preparar còctels i altres begudes.Servir als clients aperitius i altres productes d’alimentació a la barra.

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

Tasques específiques

9700 – Peons de les indústries manufactureres

Tasques específiques Per secció industrial, que té com a missió realitzar la producció d¿una part del producte i realitzar funcions de pre-muntatge i acoblament de producte acabat, seguint les instruccions i atenent sempre als estàndards de qualitat fixats per l’empresa. Injecció de poliuretà. Col·locació de teles Retallar peces Embalat del producte Muntar i instal·lar les butaques, ja sigui en sistema fixe o mòbil Preparació del material Diagnosticar possibles incidències.

Capacitats requeridesHabilitats pràctiques, capacitat resolutiva, dinamisme, flexibilitat, pro activitat i orientació als resultats i la qualitat. Valorable formació i/o experiència en treballs similars en entorns industrials. Possibilitat de formar part d¿una empresa internacional en ple creixement Contracte eventual (fins novembre aproximadament) Horari intensiu en torns de matí, tarda, canvi quinzenal

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

Tasques específiquesGestionar equips de treball a càrrec seu i la supervisió del mateix. Realitzar el seguiment del planning setmanal de producció Controlar les tasques del procés productiu de fabricació per assegurar la consecució del producte en termes de qualitat, quantitat i termini. Supervisar que es disposa de la matèria prima necessària per complir amb la planificació de fabricació Preparar els plànols de totes les fases del prototip a fabricar Preparar els utillatges de totes les peces a fresar i fer el primer de sèrie verificant que es compleixin els requisits

Capacitats requeridesCFGS en fabricació mecànica, fusteria o similars Domini de les eines informàtiques i ERP Incorporació immediata Contracte estable, 3+3+indefinit Salari brut mensual inicial: 1.800 euros Torn partit de 8h a 17h de dll a dv

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

Localització Canovelles

Tasques específiquesAtenció al client en cafeteria-forn de pa. Funcions a l’obrador

Capacitats requeridesFormació a nivell batxillerat o similar. Contracte estable, durada inicial d’un any, renovable. Incorporació immediata Jornada completa de 6.30 a 14.30 dll a dv

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

LocalitzacióSanta Eulàlia de Ronçana

Tasques específiquesAnimador/terapeuta ocupacional per residència de gent gran, per realitzar animació i activitats amb els residents.

Capacitats requeridesFormació com animador/a sociocultural o terapeuta, integrador social o similar. Incorporació immediata Jornada parcial, de dimarts a divendres de 9h30 a 12h30 Salari brut mensual: 450 euros Contracte indefinit Valorable experiència en un lloc similar.

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

LocalitzacióLliçà d’Amunt

Tasques específiquesSoldar i tallar peces de metall Fusió de peces mitjançant la calor Preparar i operar equips per realitzar unions soldades i tall de materials

Capacitats requeridesIncorporació immediata Contracte estable (3 mesos+3 mesos+indefinit) Disponibilitat per realitzar torn fix de tarda Experiència en soldadura tig/mig Vehicle Salari brut mensual: 1540 euros

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

LocalitzacióLliçà d’Amunt

Tasques específiquesOperar i supervisar la màquina de tall làser Realitzar el control dimensional en referència a la primera preça, així com l’aparició d’òxid i rebaves. Modificar paràmetres per les possibles desviacions o incidències en matèria prima Carregar programes per oficina tècnica Control de qualitat del procés de fabricació Assignar teps i quantitas a les ordres de fabricació.

Capacitats requeridesExperiència mínima de 2 anys amb tall làser Disponibilitat per realitzar torn de tarda Vehicle propi Contracte inicial temporal: 3+3+indefinit Incorporació immediata Horari en torn de tarda, de 14-22 hores Salari segons conveni

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

LocalitzacióLliçà de Vall

Tasques específiquesPersona interna per cura de matrimoni, suport en tasques com higiene, esmorçar i dinar, acompanyar a passejar, cuinar, etc.

Capacitats requeridesDisponibilitat per treballar dintre del domicili (intern/a), de dilluns a les 9h fins dissabte a les 9h del matí. Salari: 1.426 euros bruts aprox. Experiència en un lloc de feina similar.

 → CONSULTA LES BASES

Ja s’ha publicat al BOPB l’aprovació de les bases i la convocatòria del procés selectiu per a la provisió d’una plaça de tècnic/a superior, personal laboral, enquadrat a l’escala d’administració general, subescala tècnica, grup de titulació A1.

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

Tasques específiquesGestió administrativa-comptable de clients i facturació de la companyia, realitzar l’alta de clients, emetre i enviar factures de clients, comptabilitzar factures, gestió telefònica, preparació d’informes d’anàlisi de clients, gestió diària i seguiment de cobraments, revisió de cartes de dèbit, gestió d’abals, etc.

Capacitats requeridesFormació CFGM, CFGS en comerç internacional o similar. Anglès parlat i escrit (haurà de parlar en anglès per telefòn i correu) Microsoft Office (Word, Exel). Es valorarà coneixements de Navision. Almenys dos anys en posicions similars. Contracte indefinit Jornada completa en format presencial 100% Horari flexible: de dll a dj entre les 8 a les 18h i dv entre les 8 i les 15h

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

Localització Lliçà de Vall

Important empresa del sector farmacèutic en plena expansió selecciona, per ampliar els seus equips, Analistes de desenvolupament farmacèutic. Realitzarà el anàlisis del laboratori de desenvolupament farmacèutic i transferència, segons els PNT’s i/o protocols, i els estàndards de qualitat establerts.

Capacitats requeridesS’ofereix: Posició estable Jornada horària en torn de tarda, de dilluns a divendres, Incorporació immediata Retribució segons el mercat. Requisits mínims: CFGS Anàlisis i control o similar. Experiència mínima d’1 any en un lloc similar. Coneixements bàsics d’anglès.

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

Localització La Garriga

Des del Servei ‘Empresa i Ocupació de la Vall del  Tenes estem gestionant una oferta de feina d’Operari/a de Neteja, per una empresa a La Garriga.

Condicions: Contracte inicial temporal+indefinit. Incorporació immediata. Horari de dilluns a dimecres flexible, dijous i divendres de 6h a 13h. Salari: 800 euros bruts mensuals.
Es requereix: Experiència en un lloc similar. Persona professional, puntual i amb compromís amb l’empresa.

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

LocalitzacióBigues i Riells del Fai

Tasques específiquesPreparació de comandes. Embossar material, etiquetar, dosificar en envasos de granel. Manteniment i neteja del lloc de feina.

Capacitats requeridesIncorporacío immediata. Contracte estable Horari de 7h a 15h de dilluns a divendres. Es valorarà experiència en tasques similars Molt valorable coneixements de mecànica

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

LocalitzacióRoca del Vallès

Tasques específiquesOperari oficial de serralleria i estructura metàl·lica per treballar en obra i en casa del client. a jornada completa i incorporació immediata.

Capacitats requeridesMolt valorable experiència en un lloc similar. Incorporació immediata. Contracte inicial temporal, renovable a indefinit (lloc estable) Jornada completa, de dilluns a divendres, de 8h a 13h i de 15h a 18h. Salari segons conveni.

 → INSCRIPCIÓ A L’OFERTA

LocalitzacióLliçà de Vall

Tasques específiquesCàrrega i descàrrega de material, preparació de la materia primera per les màquines.

Capacitats requeridesCarnet de carretó elevador, i pont grua. Molt valorable conexiements de materials de ferro Experiència en un lloc similar Proactivitat i bona capacitat de treball en equip Incorporació immediata Contracte indefinit Jornada completa de 16h a 24h de dll a dv Salari: 1.890 euros bruts mensuals x 14 pagues

Empreses amb les que col·laborem: