Inscripció: → OPEN Entrevistes Online

Mango busca ampliar els equips de logística de Lliçà d’Amunt, en diferents torns i diferents seccions. L’incorporació pot ser tant de forma inmediata com de cara a l’estiu, en funció de la teva disponibilitat per treballar en jornada completa (40h setmanals) o caps de setmana (16 h setmanals)
Participa en aquest procés per accedir tant a les ofertes de MANGO com altres ofertes que puguin ser interessant pel teu perfil.
S’ofereix: 

Formar part d’una empresa multinacional en plena expansió, dintre del centre logístic de Lliçà d’Amunt.

Incorporació immediata.

Contracte temporal amb possibilitat de renovació.
Possibilitat de jornada completa: Horari intensiu en torns rotatius de matí, tarda i nit (rotació cada tres setmanes), o jornada parcial de 16h setmanals en caps de setmana i festius.
Salari brut anual 40 hores:18485,03 € bruts anuals repartits en 14 pagues, més plus de nocturnitat.

Inscripció: → PROGRAMA DE PRÀCTIQUES

Moltes empreses del nostre territori estan interessades en acollir estudiants en pràctiques. Si estàs estudiant i has de fer pràctiques a una empresa, omple el formulari i et contactarem.
El Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes et vol ajudar a trobar una empresa del nostre territori on fer unes pràctiques de proximitat.

Inscripció: → Professor/a d’anglès

UbicacióLliçà d’Amunt

Tasques específiquesImpartir classes d’anglès a nens i joves, fer el seguiment dels alumnes, assistència, etc.

Capacitats requeridesSensibilitat per treballar i comunicar-se amb infants. Nivel alt d’anglès (advance) valorable formació en filologia o traducció i interpretació. Salari segons el Nou conveni de professors.

Inscripció: → Mosso/a de magatzem

UbicacióLliçà d’Amunt

Tasques específiquesTasques de magatzem i de transport. Càrrega i descarrega de camions Preparar i rebre comandes Control d’estocs Revisió i repàs del material rebut pel seu bon funcionament. – coneixements de petita soldadura i valorable coneixements elèctrics. – Persona amb ganes de treballar, és indiferent la edat. – Carnet de camió – Es fan carregues i descarregues de camions (no es continu durant les 8h)

Capacitats requeridesAmb experiència en treball de magatzem Coneixements en electricitat i petita soldadura. Amb carnet de camió Capacitat de treball sota pressió i amb imprevistos Capacitat de treball en equip Puntualitat Es valorarà carnet de camió i carnet de carretó elevador o similar.

S’ofereix Contracte indefinit Salari segons conveni Jornada completa de dilluns a divendres, de 8h30 a 13h30 i de 15 a 18h.

Inscripció

UbicacióSanta Eulàlia de Ronçana

Tasques específiquesTasques de fustería, col·locació de portes, armaris, mobles en general, cuines. Manipular eines de fusteria industrial, màquines manuals, trepant, martell, serra ciruclar, polidora, raspall, fresadora manual.

Capacitats requeridesJornada completa de 8h a 18h (amb descans per dinar) de dll a dv Contracte inicial de 6 mesos, després indefinit (lloc estable) Salari a concretar en entrevista Es requereix experiència i/o bons coneixements de fusteria. Amb nocions de control numèric.

Inscripció

Ubicació Lliçà d’Amunt

Ajudar a enviar i rebre camions de descàrrega i registrar les mercaderies entrants i sortints, preparar comandes processant sol·licituds i fer-los arribar a l’àrea corresponent, classificar i col·locar materials o articles en bastidors, realitzar inventaris físics de les mercaderies existents en el magatzem, mantenir els controls d’inventari, determinant els estocs mínims i màxims per a cada producte, preparar enviaments per a ser remesos, aconseguir un ambient de treball segur i net, mantenint els prestatges, l’àrea de palets i les estacions de treball ordenades.

Capacitats requerides Persones polivalents, amb bona capacitat de treball en equip, de bon tracte, persona resolutiva,proactiva i dinàmica, responsable i amb capacitat per fer treball físic. Carnet de carretoner

S’ofereix Contracte temporal per substitució de paternitat. Torns rotatius intensius: de matí i tarda (de 7 a 14h i de 14h a 21h dll a dss) Salari: 1.368 euros bruts per 12 pagues.

Inscripció

Ubicació Caldes de Montbui

Tasques específiquesAdministratiu/va jornada parcial. Gestió de la informació, atenció al client, informes, introducció de dades, etc.

Capacitats requeridesPersona molt organitzada, comunicadora. Bon nivell de català i anglès, tant a nivell escrit com oral. Jornada parcial de 15 hores setmanals, de 15h a 18h de dilluns a dijous. Incorporació setembre Contracte fixe-discontinu o indefinit, segons disponibilitat de la persona.

Inscripció

UbicacióSanta Eulàlia de Ronçana

Tasques específiquesProfessors/es d’anglès per infants, com a extraescolar. Avaluar a l’alumne, planificar, preparar i fer les classes…

Capacitats requeridesMolt valorable experiència en un lloc similar, amb infants i/o adolescents. Incorporació al setembre Horari, segons disponibilitat: de 12h30 a 14h30 o de 16h30 a 20h aproximadament (horari variable) Contracte fixe-discontinu

Inscripció

Ubicació Santa Eulàlia de Ronçana

Tasques específiques Realitzar l’aprovisionament de materials a l’àrea de producció. Recepcionar mercaderies per a la seva posterior entrada en l’estoc. Verificar que les característiques dels materials rebuts corresponguin amb els lliuraments programats. Codificar la mercaderia i la registre en el programa informàtic Inventariar Expedir i verificar les comandes de clients sortints perquè arribi de manera correcta al client.

Capacitats requerides Experiència de 6 mesos en un lloc similar Imprescindible formació mínima d’ESO coneixements informàtics. Carnet de carretons

S’ofereix Incorporació octubre Contracte indefinit Jornada completa, de 6h a 14h i de 14h a 22h (rotatiu)

Inscripció

Ubicació Lliçà de Vall

Tasques específiques Important empresa del sector automoció en ple creixement, ubicada a Lliçà de Vall selecciona un/a recepcionista per una substitució d’IT fins el gener del 2024 Les seves tasques será la atenció a clients i proveïdors, tant de forma presencial com de forma telefònica, així com tasques administratives bàsiques.

Capacitats requerides Molt valorable experiència en un lloc similar. Orientació al client, empatía, bon tracte. Molt valorable nivell alt-mig d’anglès

S’ofereix: Incorporació immediata. Contracte de substitució per IT, aproximadament fins el gener del 2024. Horari: de 8h a 17h30 de dilluns a djous, divendres de 8h a 13h30

Inscripció

UbicacióLliçà de Vall

Tasques específiquesAjudant de cuina, per realitzar tapes, entrepans, etc. En un futur es realitzaràn paelles, carns a la brassa, pollastres a l’ast i altres plats casolans.

Capacitats requeridesOrientació al client, amb ganes i facilitat de tractar amb els clients. Experiència en el funcionament d’una cuina d’un restaurant. Que organitzi la cuina, el treball, el producte, les compres, etc… Que s’involucri en el projecte. Inicialment per cobrir els dinars de dilluns a divendres. Contracte estable, amb possibilitat d’ampliar hores.

Tasques desenvoluparParar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria.Rebre els clients i presentar-los els menús i les cartes de begudes.Anotar les comandes d’aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra.Servir aliments i begudes als clients en les taules.Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina.Preparar i servir begudes alcohòliques i no alcohòliques a la barra.Ajudar a mantenir la barra degudament ordenada i disposar les ampolles, gots i copes.

Inscripció

Tasques específiquesOperaris de fàbrica per empresa del sector tèxtil. Obrir i tancar les bales de teixit com llana, cotó, etc … amb cisalla, ubicació de producte amb carretó elevador.

Capacitats requeridesImprescindible carnet de carretons

S’ofereix  Contracte inicial temporal (de proba) + indefinit Jornada completa: inicialment de 8h a 17h de dll a dv (1h per dinar) Salari brut anual inicial: 21.000 euros anuals.

Inscripció

Tasques específiques Perfil electromecànic, responsable de diagnosticar i executar el manteniment de la maquinària per a una planta de producció al sector de l’automoció. Manteniment diagnòstic i reparació de circuits elèctrics. Maquinària hidràulica i injecció. Coneixements en automatismes, PLC. Detectar i corregir els errors (manteniment preventiu i correctiu), posar en marxa els equips o instal·lacions, ajudant en el pla de producció.

Capacitats requerides Formació professional de grau mitjà relacionat amb ell lloc de feina. Experència mínima de 2 anys en un lloc similar. Imprescindible vehicle per arribar a l’empresa.

S’ofereix contracte indefinit Incorporació 1 d’octubre Torns rotatius cada 2 setmanes matí – tarda (de 6h a 14h o de 14h a 22h) Forquilla salarial bruta mensual: 26.000-29.000 euros

Inscripció

Tasques específiques Operari/a de producció, realitzarà tasques de fabricació segons els estandars i procediments establerts, utilitzar eines i maquinària especialitzada per tallar, donar forma, soldar, ensamblar. Llegir i comprendre planols, dibuixos tècnics i especificacions. Mantenir un entorn de treball net i segur.

Capacitats requerides Formació FPII mecànica o similar. Coneixement dels medis de control. Coneixement en interpretació de plànols. Experiència mínima de 2 anys en un lloc similar, en empresa de coletatge-mecanitzat amb CNC. Persona organitzada i ordenada, amb actitud positiva, disciplinada i seriosa, col·laboradora i amb capacitat de treball. Salari: Operarió sector metal.

Inscripció

Neteja d’un centre escolar a Santa Eulàlia de Ronçana.
S’ofereix:

– Contracte de suplència

– Incorporació immediata

– Jornada parcial de tardes, de 15:00h a 19:00h flexible

– Salari: 700€ bruts per 12 pagues

Inscriu-te per participar en el procés de selecció

Inscripció

Tasques específiquesNeteja en general en cadena de supermercat.

Capacitats requeridesExperiència: no cal experiència però si disposició per aprendre. Idiomes: català i castellà Persona pulcre i amb ganes de treballar.

S’ofereix Contracte estable Horari: De dilluns a diumenge amb els dies de descans establerts per la llei Salari aproximat: 1.080 euros/nets per 12 pagues

Inscripció

Tasques específiques Carretoner , preparació de comandes, ubicació de material etc.

Capacitats requeridesImprescindible carnet de carretoner lateral Experiència com a carretoner Incorporació immedia, contracte inicial temporal + renovació (contracte estable) Salari segons conveni. Torns rotatius matí i tarda, de 6h a 14h i de 14h a 22h. Canvi de torn de forma setmanal.

Inscripció

Tasques específiquesXòfer de camió, preparació de càrrega i descàrrega de camions a les nostres instal·lacions i transport als clients.

Capacitats requeridesImprescindible carnet C de camió, i experiència en transport. Es valorarà experiència en el transport i manipulació de vidre pla. Es valorarà vehicle propi (no imprescindible)

S’ofereix Contracte indefinit. Jornada completa, horari de 6h a 14h30 de dilluns a divendres. Salari net mensual (aprox) 1.300 euros, per 14 pagues.

Inscripció

Tasques específiques Operari/a de producció per tasques de revisió i acabats en linia d’ensamblat i perfil. Tasques: Ensamblatge perfil intercalari amb màquina plegadora Omplir perfil intercalari amb omplidora automàtica Revisió qualitat producte Seguiment ordres de producció

Capacitats requerides Disponibilitat de vehicle per arribar al centre de treball. Persona proactiva, amb bona actitud i ganes de treballar.

S’ofereix Horari intensiu de 8 hores (amb 30 minuts de pausa obligatòria per llei). Incorporació: Inmediata Contracte: Indefinit

Inscripció

Tasques específiques Analitzar els possibles defectes de la vehicles i reparar-los Reparació maquinària Reparació i substitució de mànegues hidràuliques Fer el manteniment de vehicles i maquinària Soldadura Demanar el material necessari per fer reparacions Seleccionar i recollir les recanvis en desballestaments de ferralla Conducció tot tipus de màquines i vehicles: Segadora, tractor retroexcavadora, bopcat.. Escombriaire, camió bolquet, cistella de camions, furgonetes… Fer les substitucions per les que sigui requerit I en general qualsevol altra obra de caràcter similar que li atribueix

Capacitats requerides Cicle Formatiu Grau Superior o bé FPII, relacionat amb la branca de reparació de vehicles Nivell de Catala C1 Valorable Carnet de Camió C.

S’ofereix Contracte Substitució IT, jornada completa (distribució jornada de dilluns a dissabte en torn de matí) Sou brut mensual de 1.842 euros per 15 pagues anuals

Empreses amb les que col·laborem: