Des del Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes continuem gestionant el programa de Pràctiques, amb l’objectiu d’ajudar tant als/les estudiants a posar en pràctiques els coneixements adquirits durant la seva formació, com a les empreses a identificar, captar i desenvolupar el talent.

QUINS BENEFICIS TÉ PER A L’EMPRESA QUE ACULL PERSONES EN PRÀCTIQUES?
– És una bona eina de preselecció de futurs treballadors/es
– Ajuda a identificar, captar i desenvolupar talent entre les persones joves o que estan en formació contínua.
– És una important acció de Responsabilitat Social.
Gràcies per la vostra col·laboració!

COACHING EMPRESARIAL I EXECUTIU

El coaching és un procés d’acompanyament personalitzat i confidencial, que utilitza diferents tècniques: la filosofia, la psicologia, el management i la neurociència.

Es basa en l’empatía i la confiança mutua, autoconeixement i un major benestar i satisfacció en l’entorn laboral.

Dates: D’octubre a desembre, una sessió setmanal o quinzenal, segons necessitats. 5 sessions quinzenals de 50-60 minuts, de forma presencial o online.

Horari: A convenir
Lloc: Presencial al SEOVT, (Plaça de la Vila s/n, 2a planta, Lliçà de Vall).

Aquesta activitat està emmarcada dintre del Programa Benestar Empresa, i està totalment subvencionada per la Mancomunitat de la Vall del Tenes i la Diputació de Barcelona.
INSCRIPCIÓ: https://forms.gle/5i2nLfwXv88oVKRYA

PROGRAMA DE DIGITALITZACIÓ EMPRESARIAL.

SESSIÓ INFORMATIVA ON LINE 5 DE SETEMBRE 11 H.

Actualment, la digitalització de les empreses és una necessitat ineludible per a mantenir la seva competitivitat i continuar creixent, utilitzant les noves tecnologies per respondre als reptes que han d’enfrontar.

El programa de digitalització empresarial, 100% subvencionat per la Mancomunitat de la Vall del Tenes i la Diputació de Barcelona us ofereix assessorament i suport tècnic individual, in company, a mida de la vostra empresa, per millorar l’eficiència dels processos i obtenir millors resultats.

Conjuntament amb l’empresa, un equip d’experts especialitzats avaluarà les necessitats a prioritzar segons els objectius plantejats i quins ajuts hi poden donar resposta, així com realitzarà l’assessorament per a la seva implantació.

Inici:  setembre 2023. Finalització: desembre 2023.

Sessió informativa on line el 5 de setembre, a les 11 h. (Durada estimada màxima 30 minuts).

Per a dur a terme la preinscripció al programa, cliqueu aquí.

SPEED DATING II EDICIÓ. Talent Jove. 

El proper 28 de juny, de 10h a 12h, hem organitzat una activitat d’Speed Dating, acció que s’emmarca dintre de la Setmana de l’Ocupació Juvenil, amb l’objectiu d’impulsar i promoure la contractació entre el col·lectiu jove.

L’Speed Dating consisteix en un sistema d’entrevistes ràpides, de 5 minuts aproximadament, en què la persona entrevistada fa una presentació de sí mateixa de forma efectiva.

Us convidem a participar, tant si actualment necessiteu personal, com si voleu col·laborar amb nosaltres en aquesta acció, com una acció social dirigida a aquest col·lectiu.

Avantatges en participar:

– Trobareu joves candidats de forma ràpida i eficaç.

– Estareu realitzant accions de Responsabilitat Social Empresarial, contribuint a un món més just.

– Estareu donant oportunitats laborals i de col·laboració als joves

– Tindreu l’oportunitat de realitzar networking amb empreses del territori.

– Importants empreses del nostre territori participaran, sigues una més!

Per participar o per més informació, contacta amb nosaltres!

Programa Benestar Empresa.

Presentem el Programa Benestar Empresa, format per activitats gratuïtes dirigides a aquelles empreses que vulguin implementar accions per millorar el benestar físic, mental i emocional dels seus equips de treball.

S’han demostrat els beneficis d’aquest tipus d’activitats en l’entorn laboral; un millor clima laboral, reducció de l’absentisme, retenció del talent, augment de la implicació i la motivació.

No és necessari inscriure’s a totes les activitats que formen el programa de benestar, si bé és aconsellable per assolir els màxims beneficis.

Més informació i inscripcions: https://forms.gle/ZrhDaPqjp32XvHLWA