SEOVT EMPRENEDORIA

Assessorament Persones Emprenedores | Creixement Econòmic

Formació i Programes per a Persones Emprenedores | Jornades Networking

Punt PAE

  • Oferim informació i assessorament a les persones emprenedores per a portar endavant el seu projecte o idea de negoci.

  • Es pot tramitar l’alta/baixa com a autònom/a, a través d’un sistema informàtic de tramitació d’expedients electrònics de creació d’empreses, basat en el DUE (Document Únic Electrònic), de forma immediata, evitant desplaçaments i sense emplenar formularis en paper.

Emprenedoria Conscient

Darrera d’una bona idea… sempre hi ha persones!

Programes

Club de l'Emprenedoria

El Club de l’Emprenedoria s’articula com un espai de trobada i de treball a disposició de les persones emprenedores que hagin creat o estiguin treballant en el seu projecte d’empresa. Al Club podran posar en comú aspectes relacionats amb els projectes empresarials, compartir i intercanviar experiències, i participar de les activitats que es programen específicament pel seu col•lectiu.

Programa Consolida't

El programa Consolida’t està adreçat a les persones emprenedores que han creat una empresa, amb un mínim d’un any d’antiguitat. Té per objectiu  donar suport a  la consolidació i enfortiment del treball autònom, mitjançant l’assessorament personalitzat d’experts en cada matèria, durant l’any de duració del programa. Així, els experts del programa analitzaran el pla estratègic de cada empresa participant, la forma jurídica més escaient  i definiran el  seu pla de màrqueting.

Programa Emprèn!

El programa, 100% subvencionat per la Diputació de Barcelona i la Mancomunitat de la Vall del Tenes, ofereix assessorament personalitzat en  els aspectes clau per a l’èxit de l’empresa.

Els continguts s’adapten a cada projecte de manera individualitzada, segons les característiques de cada projecte i les necessitats de cada participant.