Categories: Sense categoria

by seovt

Compartir

Categories: Sense categoria

by seovt

Compartir

Inibsa inaugura nova recepció i oficines amb la presencia de les autoritats locals. 

El Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes ha tingut l’honor de visitar les instal·lacions de l’empresa Inibsa, important grup farmacèutic de Lliçà de Vall, amb motiu de la inauguració de la nova recepció i zona d’oficines. 

L’acte va comptar amb l’assistència de  l’Alcalde de Lliçà de Vall, Ferran Ballestà, i del Regidor d’empresa i promoció econòmica, Josep Calvet, així com de la Vicepresidenta de Pimec del Vallès Oriental,  Montse Ramón i d’Enric Vallejo, Delegat territorial de Pimec Vallès Oriental. 

Per l’equip del SEOVT va ser un honor visitar les instal·lacions de Inibsa, enfortint els llaços de col·laboració generats entre l’empresa i les institucions públiques, contribuint en el forment del desenvolupament local i la generació d’oportunitats laborals. 

El Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes te com a missió impulsar el desenvolupament econòmic local, fomentar la competitivitat empresarial i l’emprenedoria, per tal de millorar la qualitat de vida dels ciutadans. 

 

 

 

 

Entrades relacionades

Veure-ho tot
 •   El Servei d’Empresa i Ocupació de la Vall del […]

  Continuar llegint
 •     Vídeo presentació   OBJECTIUS – Conèixer els 10 […]

  Continuar llegint
 •   Diferents empreses de la zona estan cercant personal amb […]

  Continuar llegint
 •   Durant abril i maig, iniciem entrevistes grupals on-line per: Conèixer la […]

  Continuar llegint